Over het bierfestival

Van harte welkom op deze achtste editie van het De Drie Linden Bierfestival waar bierliefhebbers bierliefhebbers ontmoeten. Zeven jaar geleden vond de eerste editie plaats, waarbij voornamelijk de ruimte werd geboden aan kleine lokale brouwerijen. Inmiddels zijn wij dus al toe aan de zevende editie en is ook het aanbod van bieren flink veranderd. De bierliefhebber is tegenwoordig zo verwend dat een speciaal bier uit de supermarkt niet meer volstaat. Daarom trachten wij ook steeds meer om in Nederland slecht verkrijgbare bieren aan te kunnen bieden. Uiteraard speelt kwaliteit hierbij wel een belangrijke rol. Dat deze formule aanslaat blijkt wel uit een nog steeds toenemende aanloop van bierliefhebbers in de afgelopen jaren.

De editie van 2024 is wederom een bijzondere editie. Gedurende de dag zullen wij op gezette tijden een nieuw bier aanbieden. Dit betreffen allen speciale versies en de moeite waard om een glas van te proeven. Zorg dus dat je hier op tijd bij bent, want op is op!

Ook dit jaar hebben wij weer gezorgd voor bieren met uiteenlopende smaken en smaakcombinaties waarover genoeg valt te filosoferen. Wij kunnen jullie verzekeren dat het aanbod van bieren u weer zal verrassen en dat voor ieder wat wils aanwezig zal zijn en er genoeg te ontdekken valt.

“Over smaak valt niet te twisten, wel veel te vertellen”

Organisatie De Drie Linden Bierfestival